Добредојдовте на нашата
веб страница

Сил  Инженеринг ДООЕЛ

Добредојдовте на нашата
веб страница

Сил  Инженеринг ДООЕЛ

Добредојдовте на нашата
веб страница

Сил  Инженеринг ДООЕЛ

Производи од разни производители за кои сме директни увозници за Македонија

Сил Инженеринг дооел

Сил Инженеринг дооел

Сил Инженеринг дооел

Сил Инженеринг дооел

Сил Инженеринг дооел

Сил Инженеринг дооел

Краток историјат

Сил  Инженеринг ДООЕЛ

Сил Инженеринг ДООЕЛ

Сил Инженеринг дооел - Скопје постои на пазарот во Република Македонија од 1997 година.
Во изминатиов период се изгради како најсериозна компанија која ја снабдува индустријата во Македонија со заптивни материјали.
Најголем дел од производите кои ги нудиме ги имаме на лагер и можат да се испорачаат во најбрз можен рок.
Производите се со потекло од Европската Унија (В.Британија, Белгија, Италија, Германија и др.)

Поседуваме сопствена продавница , како и магацински простор со голем капацитет.
Фирмата е составена од стручни лица кои ќе ви помогнат да ги решите проблемите од автомобилската индустрија, машинството, фармацијата и прехрембената индустрија.

Нашата мисија

СИЛ ИНЖЕНЕРИНГ е компанија чие искуство е стекнато преку 20 годишно работење во областа на машинското одржување и машинството воопшто. Примарната дејност е подршка на компаниите од областа на производството и услугите со техничко знаење и со обезбедување на потребните делови и материјали за непречено функционирање на нивната работата.
Нашето мото е “1001 решение”.

Нашата визија

Во склоп на продавницата може да се најде голема гама на производи од разни производители за кои сме директни увозници:
- CRC - Белгија
- KEMISPLUS - Словенија
- MECCANOCAR - Италија
- SIKA - Швајцарија
- GLUETEC - WIKO - Германија
- ТЕАДИТ - Австрија
- KS TOOLS - Германија
- SONIC - Холандија
- TEMAC - Чешка
- МОНТЕРО - Шпанија
- AKRON MALO - Италија
Исто така имаме можност за изработка на манжетни од NBR, VITON, POLIURETAN на CNC машина во наша сопственост. Истите може да се изработени по урнек или по технички цртеж даден од корисникот.

7658

Сервисирани проекти


4567

Редовни клиенти


2314

Нови производи


8945

Реализирани

Референтна листа на компании

кои ни ја имаат дадено нивната доверба

JOHNSON MATTHEY Скопје
DANIEL RUCHTI Скопје
WABTEC MZT Скопје
ИГМ Кавадарци
ФЕНИ Кавадарци
ЛТХ ЛЕАРНИЦА Охрид
МАКСТИЛ Скопје
ARCELORMITTAL Скопје
ПИВАРА Скопје
ARC AUTOMOTIVE INC Скопје
VAN HOOL MACEDONIA Скопје
ТЕ-ТО Скопје
МЗТ ПУМПИ Скопје
ХЕС МавровоАД. ЕЛЕМ

Посветеност

100%

Оригиналност

100%

Квалитет

100%

Сигурност

100%

Галерија

Basic
15 day free trial on all accounts
$ 99 / Month
  • Support forum
  • Free hosting
  • 10 hours of support
  • Social media integration
  • 1GB of storage space
Premium
15 day free trial on all accounts
$ 499 / Month
  • Support forum
  • Free hosting
  • 10 hours of support
  • Social media integration
  • 1GB of storage space
Сил Инженеринг ДООЕЛ
Контактирајте не

Адреса:

ул. 516 бр.4/17 Керамидница
1000 Скопје, Р. Македонија

Телефон:
+389 (0)2 2470-038
Телефон/Факс:
+389 (0)2 2463-654
Мобилен:
Логистика:
+389 (0)70 226-383
Продавница:
+389 (0)70 238-744
+389 (0)76 490-251
Комерција:
+389 (0)70 355-184
+389 (0)76 490-252
Администрација/Сметководство:
+389 (0)71 321-558
+389 (0)71 321-559