SONIC Холандија


SONIC Equipment се високо специјализирани специјалисти во областа на развојот и производството на професионален рачен алат и подвижни системи.
Со својот know-how и стручност компанијата постигна висока репутација за своите производи во областа на квалитетот и сигурноста.
Компанијата е горда на својот тим за развој кој се состои од талентирани експерти, пронаоѓајки најефикасни начини и алати со кои би се олеснила работата во сервисите.
SONIC е специјализиран во неговиот уникатен систем на складирање на алат, изразен преку разни типови на колички, троли и преносливи кутии.
Примарната цел на SONIC е да се постигне најдобар однос помеѓу цената и квалитетот на своите производи.
Горенаведените цели се доволна причина алатот на SONIC да биде најомилен кај професионалните корисници низ цел свет, особено во Европа и Азија.

1.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.png 6.jpg 7.png 8.png 9.jpg  

 

Каталог