Meccanocar е италијанска компанија основана во 1976 година и е во постојан пораст. Во моментов има повеќе од 300 вработени и повеќе од 70.000 задоволни клиенти.
Meccanocar е прва компанија од нејзино поле што го поседува сертификатот за квалитет UNI ISO 9002: кој гарантира дека услугите на компанијата и нејзината организација се на највисоко ниво на ефикасност.
Meccanocar  во својата програма нуди:
Алати, завртки, навртки и други спојни елементи, Хемиски производи за автомобилската индустрија, убодни осигурачи, метални и пластични стеги.

1.JPG 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.png 15.png 16.png 17.jpg 18.jpg 2.JPG 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.png  

 

Каталог