AES SEAL, John Crane, Burgmann, James Walker и други имиња е само дел од палетата на производи кои компанијата ги обезбедува на своите клиенти.
Во можност сме да понудиме голема палета на механички заптивачи како стандардни така и нестандардни изведби на истите.
Се трудиме во најкус можен рок истите да ги доставиме и по потреба монтираме кај сите корисници.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg