KS TOOLS e Германската фирма за производство на алат која нуди висококвалитетен и сигурен алат по конкурентни цени.
За 20 години, KS TOOLS како модерен производител на алат постојано нуди модерни и иновативни решенија за променливите потреби во време на континуирано унапредување на технологијата.
Импресивен квалитет, одличен дизајн за пријатно и сигурно работење, како и конкурентни цени се ценети од големиот број корисници низ целиот свет.
Поради постојаниот напредок и развој на компанијата, огромен број потрошувачи ширум светот ги користат алатите на KS TOOLS и тоа широк спектар на стандардни алатки, како и зголемен опсег на специјализирани алатки (автомобилски алат и други алатки за автомобилска индустрија, алати за водовод, за електричари итн.).
KS TOOLS од година во година работи на проширување на спектарот на производи за да се задоволат потребите на сите видови клиенти и потрошувачи.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg  

 

Каталози:

Рачен алат

Специјален алат

Индустриски алат