Сил Инженеринг Дооел - Скопје, покрај своите стандардни програми за: заптивни материјали и технички прозводи (средства за подмачкување, одмастување и лепила) со цел зголемување на понудата на производи за подмачкување во индустријата, започна да соработува со најголемата нафтена компанија во Централна и Југоисточна Европа - МОЛ од Унгарија.
Како овластени дистрибутери за Р. Македонија задоволство ни е да Ви ја понудиме комплетната индустриска програма на МОЛ која се состои од следниве групи на производи:

1. Индустриски масла
Хидраулични масла
Циркулациони масла
 Турбински и компресорски масла,
 Масла за запченици
 Трафо масла и други наменски производи.

2.Емулзии
Емулзии за сите металорезачки машини,
Емулзии за сечење и формирање, растворливи и готови за користење.
3.Масти за подмачкување
Сите видови на масти: Со калциумова основа, Литиумски, Алуминиумова основа, со сите можни градации (густини) и намени за лежишта, запченици, за висока температура и за специјална намена.
За сите производи можеме да Ви обезбедиме и сертификати за квалитет.
На Ваше барање нашите комерцијалисти ќе Ве посетат и на лице место со цел да ги дефинираме и одредиме кои производи ќе ги задоволат Вашите барања.
За сите потребни информации Ве молиме да не контактирате.