SIKA

Sika има повеќе од 25 години искуство во снабдување со лепила и заптивки во областа на авто-продажба. Врз основа на таквото големо искуство, Sika разви специјални производи за употреба во поправка и замена на авто стакла и поправка на каросеријата.

Денес, Sika е водечки снабдувач на пост-маркетинг во автомобилската индустрија за апликации како што се лепење, запечатување, намалување на шумот и заштита. Ние доставуваме материјали за:

- Замена на стаклото од автомобилот
- Поправка на телото
- Овластени дилери
- Продавници и услуги за одржување.
Производите на Sika ги задоволуваат сите OEM барања.

SIKA - лидер во областа на сврзување - запечатување - намалување на шумот - структурно засилување - заштита.

1.gif 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg  

 

Замена на авто стакла - pdf