CRC е глобален снабдувач на хемиски производи за базичната, автомобилската, поморската индустрија како и електро секторот.

CRC Industries e произведувач за европскиот пазар ие ISO 9001 сертифициран.

Гарантираме висок квалитет на производот почитувајки ги правилата во сите области на развојот и производството на CRC производите.

CRC Авто програмата завзема видно место на пазарот. Во својата програма содржи производи од типот на:Мултинаменски производи,Подмачкувачи,Анти-корозивни средства,Лепила,Адитиви,Авто козметика,Заптивни средстваи други специјални производи.

CRC Индустриската програма нуди разни производи за механичка, електрична и електронска заштита напроизводите како и во процесот на одржување на истите.

Располага со:Чистачи,Подмачкувачи,Анти-корозивни средства,Лепила,Средства за испитување на заварени споеви и останати специјални производи.

 

Каталози:

 

- Автомотив

- Индустрија